11s: Jornada de lluita

Catalans i catalanes,

Arribem en aquest moment de solemnitat en plena reflexió de moviment, reafirmats en el nostre compromís amb la llibertat i la dignitat del poble treballador català. L’11 de setembre ens recorda la nostra història, les nostres lluites i els nostres somnis. Un dia per posar al centre la nostra cultura i la nostra llengua com a pilars fonamentals de la nostra identitat com a poble.

No podem permetre que la frustració i el desencant vers els partits ens paralitzi. Tenim al davant una feina titànica per regenerar la il·lusió perduda i tornar a interpel·lar a la gent. Cal que el Moviment Català d’Alliberament Nacional es deixi de discursos buits i passi a l’acció. Cal tornar a posar la Nació al centre i brandar un discurs desacomplexadament patriòtic com antany. No els podem cedir terreny a aquells que pregonen discursos d’odi sota la nostra bandera.

La Independència no és una paraula i prou, ni un objectiu polític buit de contingut, si no una necessitat vital per a la supervivència de la Nació i l’única possibilitat real de construir un futur millor per a totes les persones, on es respectin i millorin els drets socials i les condicions de vida i treball. Romandre sota el domini colonitzador espanyol i francès és una agonia, un recorregut que finalitzarà amb la destrucció de la Nació Catalana, la ruïna econòmica, la devastació ecològica i l’empobriment generalitzat del poble català.

Així, companys i companyes, aquest 11 de setembre aixequem la veu contra l’ocupació espanyola i francesa. Fem-los notar que hi som, que no hem marxat mai, i que ens trobaran dempeus fins a tombar l’estaca que ens ofega. No deixem que la por o la desconfiança ens aturin.

Tal com des del 1707 fins al 1714, reconstruïts damunt d’una derrota, impulsem-nos cap a la victòria final amb determinació.

11 de setembre del 2024.

PER UN INDEPENDENTISME DE COMBAT”


Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *